de vlaschaerd bed and breakfast

arrangement

WELLNESS ARRANGEMENT

Op 2 kilometer van onze b&b bevindt zich “Esthethique Beaubelle”. Hier kan je genieten van de gezelligheid en de warmte van een familiale sauna en schoonheidsinstituut in een persoonlijke sfeer. “Esthethique Beaubelle” biedt u het privéverhuur aan voor 2 tot 6 personen van sauna, regendouche, hamman, relaxruimte en whirlpool met buitenterras.

Wenst u een bordje tapas met een glaasje witte wijn bij dit alles of liever een glaasje champagne met een slaatje met gerookte zalm of scampi, geen probleem daar wordt voor gezorgd. Wij reserveren voor u. Alle info op: www.beaubelle.be

 

CULINAIRE ARRANGEMENTEN

Op 2,8 km van onze B&B bevindt zich het gastronomisch restaurant “HULA”.
Hula is een ode aan Heule. Thijs heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak in sterrenrestaurants als Hof van Cleve, Maison Pic, Seagrill, l’Ecailler du Palais Royal en bij Piet Huysentruyt.

Alle info: www.hula.be.

"De Gullegember" ligt als gastronomisch restaurant op nog geen 5 kilometer. Achter de stijlvolle gevel bevindt zich een aangenaam mooi interieur waar Maarten en Marjan hun culinaire schatten laten proeven. In de zomer kan je heerlijk op het terras buiten eten of aperitieven.

Alle info: www.degullegember.be

 

FIETSARRANGEMENT

De stad Kortrijk organiseert zelf geregeld interessante fietstochten waarbij regiogidsen van de Leiestreek u op een ontspannen manier de omgeving laten verkennen. Alle info: www.mobiel.be

In de buurt kan u steeds terecht bij www.fietsenvandewalle.be om fietsen te huren. Neem gerust contact bij aankomst of op voorhand op het nummer: 051 31 84 85 of info@fietsenvandewalle.be.

BOOTVERHUUR

Beleef samen met je vrienden en familie een unieke ervaring op de Leie rond Kortrijk. Hiervoor kun je terecht bij bootverhuur De Keper: www.de-keper.be


BROUWERIJBEZOEK

Bent u benieuwd naar het verhaal achter de bieren Omer, Kriek Max, Brasserie LeFort en Bocker? Dan stellen we u graag de mogelijkheid voor om Brouwerij Omer Vander Ghinste te bezoeken in het pittoreske Bellegem. Deze brouwerij brouwt onder 1 dak bieren op 4 verschillende gistingswijzen.

Een bezoek is mogelijk van maandag tem zaterdag om 10u of om 14u. Duur 2u30 min. Info en reservatie: www.omervanderghinste.be.